Lengyel meló

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

  • enamel (törölt): Respect. De hogy népszerű ezzel nem leszel, az 7cencség. :) (2011.02.14. 14:56) Az arany középszer
  • Gundel a Marson (törölt): Nostehát: Az áldozat azt mondta, hogy ő már megbocsátott. Azaz lezárta magában a dolgot. Innentől... (2010.01.26. 19:17) Pedofília és Polanski
  • Gundel a Marson (törölt): Na, ebbe majd bekapcsolódok. Jó hosszú cikk. Polanski nem pedofil. Egyelőre ennyit. (2010.01.25. 20:46) Pedofília és Polanski
  • szomorutojas: @tesz-vesz: a szomorú szó szerintem nagyon szép, van benne valami a hangulatfestô szavakból. Illes... (2010.01.24. 12:57) Pedofília és Polanski
  • tesz-vesz: @szomorutojas: és miért lettél szomorú? (2010.01.23. 21:58) Pedofília és Polanski
  • Utolsó 20

Kultúra

Yonderboi

2008.02.13. 16:37 :: szomorutojas

A mondott valamit, amire A nem emlékszik, de B elmondaná neki, mit mondott.

Vajon lehet fontos az A-nak, amire A nem emlékszik?

Mert ha azért mondta, mert úgy gondolta, de most már nem úgy gondolja, akkor nem fontos.

Ha meg úgy gondolja most is, mint akkor, amikor mondta, akkor nem fontos megmondani neki, hogy már akkor is úgy gondolta.

Vajon elôtte hogy gondolta?

Mert ha úgy gondolta, ahogy most is gondolja, ellenben amikor mondta mást mondott, akkor nem fontos megmondani neki, hogy valamikor másképp gondolta.

Egy fontos van az egészben, vajon mikor mondta, hogy gondolta?

Feltételezhetôen úgy, ahogy gondolta.

De ha elôtte másképp gondolta, és amikor mondta még úgy gondolta, de most már nem úgy gondolja, akkor nem fontos megmondani neki mit mondott, hiszen elôtte is azt gondolta.

Tehát értelmetlen A-t szembesíteni azzal, amit egyszer mondott, de elfelejtett. Hacsak nem el akarja felejteni, de akkor meg felesleges szembesíteni vele. Mert csak azt mondhatja, amit Navracsis és Yonderboi is: "Bolond ember az, aki a múltat kutatja"

Szólj hozzá!

www.vatera.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr35409373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása