Lengyel meló

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

  • enamel (törölt): Respect. De hogy népszerű ezzel nem leszel, az 7cencség. :) (2011.02.14. 14:56) Az arany középszer
  • Gundel a Marson (törölt): Nostehát: Az áldozat azt mondta, hogy ő már megbocsátott. Azaz lezárta magában a dolgot. Innentől... (2010.01.26. 19:17) Pedofília és Polanski
  • Gundel a Marson (törölt): Na, ebbe majd bekapcsolódok. Jó hosszú cikk. Polanski nem pedofil. Egyelőre ennyit. (2010.01.25. 20:46) Pedofília és Polanski
  • szomorutojas: @tesz-vesz: a szomorú szó szerintem nagyon szép, van benne valami a hangulatfestô szavakból. Illes... (2010.01.24. 12:57) Pedofília és Polanski
  • tesz-vesz: @szomorutojas: és miért lettél szomorú? (2010.01.23. 21:58) Pedofília és Polanski
  • Utolsó 20

Kultúra

Provokáció

2008.07.07. 14:50 :: szomorutojas

Minden normális ember megegyezett abban, hogy a nemnormálisok felvonulása provokáció. Mert a normálisok nem vonulnak fel a normalitásukat hangoztatva, tehát  a nemnormálisok se vonuljanak fel. Ha mégis felvonulnak, ne csodálkozzanak, ha a normálisok egy részébôl ez abnormális viselkedést vált ki. Meg az még normális, hogy ne vonuljanak fel. Fôleg ne az Andrássy úton, mert az Andrássy út az nem az a hely, ahol a nem normálisok felvonulhatnak. A normálisok ezt mind tudják, mert a normálisoknak az arányérzéke és az ítélôképessége is normális, szemben az abnormálisok arányérzékével. A nemnormálisok nem tudják, hogy nemnormálisnak lenni nemnormális, ezt csak a normálisok tudják, hiszen azért normálisok, hogy az ilyen normális dolgokat tudják. Ha a nemnormálisok tudják, hogy ôk nemnormálisok, és erre büszkék, akkor biztos nem normálisok, mert egyetlen normális sem lenne büszke arra, hogy nem normális, tehát a nemnormálisok fokozottan nemnormálisok.

Mindenki, aki nem normális, az nemnormális, hisz ha normális lenne, akkor nem lenne nemnormális. Normális az, ha a normálisok normálisok, és nem az ha a normálisok nem normálisok, mert amikor a nemnormálisok nemnormálisok az is nemnormális. Van, amikor a nemnormálisok normálisok, akkor nalátjátok még a nemnormálisok között is van normális.

Azok, akik más normális dolgok miatt vonulnak fel, azok sem normálisok, mert normális dolgok miatt nem kell felvonulni. Nem normális az aki felvonul, mert nem. Mert én normális vagyok, és tudom, hogy én nem vonulok fel, tehát ez a normális.

Mert a normális egyértelmûen az, ha az emberek olyan módon élik a nemi életüket, hogy abból potenciálisan lehetne gyerek. Igaz, hogy a közösülések jelentôs részébôl nem lesz gyerek, de a potenciál a lényeges. Minden más nem normális.

 A biciggli, na az sem normális, amikor van kocsi is, meg bekávé. Na az aztán nem normális, aki békávéval jár, mert a békávé az szar, normális arra fel nem ül. Na nehogymár én ne legyek normális, amikor nincs pénzem autóra, az a nem normális, akinek van pénze, mibôl van pénze, biztos lop, és nemnormális.

A normális az az, amit a normálisok normálisnak tartanak, aki erre egy posztot veszteget, nem normális.

Mindaz, ami történt vasárnap, az normális hogy nemnormális, mert a nemnormálisok miatt lett nemnormális az a sok normális.

A xenofóbia, na az normális.

3 komment · 1 trackback

Címkék: politika gondolatok

www.vatera.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr78557311

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Büszke vagy? 2009.09.04. 07:34:55

Az elmúlt néhány napban szinte mindenki fontosnak érezte, hogy hangot adjon véleményének a meleg kulturális hét, és az azt lezáró felvonulás kapcsán. Elkerülhetetlen, hogy itt is szóba kerüljön. A Gay Pride története a New York-i Christopher Stree...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása