Lengyel meló

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

  • enamel (törölt): Respect. De hogy népszerű ezzel nem leszel, az 7cencség. :) (2011.02.14. 14:56) Az arany középszer
  • Gundel a Marson (törölt): Nostehát: Az áldozat azt mondta, hogy ő már megbocsátott. Azaz lezárta magában a dolgot. Innentől... (2010.01.26. 19:17) Pedofília és Polanski
  • Gundel a Marson (törölt): Na, ebbe majd bekapcsolódok. Jó hosszú cikk. Polanski nem pedofil. Egyelőre ennyit. (2010.01.25. 20:46) Pedofília és Polanski
  • szomorutojas: @tesz-vesz: a szomorú szó szerintem nagyon szép, van benne valami a hangulatfestô szavakból. Illes... (2010.01.24. 12:57) Pedofília és Polanski
  • tesz-vesz: @szomorutojas: és miért lettél szomorú? (2010.01.23. 21:58) Pedofília és Polanski
  • Utolsó 20

Kultúra

Kivéve a gyevi bírót.

2008.03.19. 11:37 :: szomorutojas

à la Bergengóc  (tm luna)

A Magyar Köztársaság Kômûveseinek szabályként le van írva, hogy munkájuk eredménye nem akadályozhatja a szabad közlekedést a Magyar Köztársaság Folyosóin. Amikor megkérik ôket, hogy húzzanak fel egy falat egy folyosóra keresztbe, akkor elôveszik a szabályt, összevetik a kéréssel, és azt mondják, márpedig ezt kérem mi nem tehetjük meg, mert a fal a folyosón akadályozná a folyosón a közlekedést. Valóban bölcs döntést hoztak, független (nem nézték ki akar falat húzatni), szakmailag is kiváló, elvégre a fal olyan valami, amitôl nem lehet közlekedni. Mi mind egyetértünk velük, a Magyar Köztársaság Kômûvesei pedig hátradôlnek és mosolyognak.

Ekkor újabb kérés érkezik hozzájuk: két ajtót kellene befalazni. Elôveszik a szabályt, összevetik a kéréssel, és megállapítják hogy az ajtók befalazása a Folyosón közlekedést nem érintik, mert a Folyosón nincsenek ajtók, így ajtók hiányában a Folyosón továbbra is akadálytalanul lehet közlekedni. Valóban bölcs döntést hoztak, független (nem nézték ki akar falat húzatni), szakmailag is kiváló, elvégre az ajtó olyan valami, aminek hiányában a Folyosón lehet akadálytalanul közlekedni.

Az ajtókat a Folyosó két végén pedig befalazzák. Amennyiben valakiben felmerülne, hogy bizony az ajtók befalazása pedig bôdületes ökörség, akkor a Magyar Köztársaság Kômûvesei kiadnak egy nyilatkozatot:

"A Magyar Köztársaság Kômûvesein belüli szakmai vitákban elhangzott, a többségi határozatokban, párhuzamos indokolásokban és különvéleményekben megjelenô különbözô szakmai álláspontok nem adhatnak alapot sem az Magyar Köztársaság Kômûveseinek szakmai hozzáértésének, sem a politikai pártoktól való függetlenségének megkérdôjelezésére." ... " Természetesen mindenkinek jogában áll, hogy szakmai és egyéb fórumokon véleményt nyilvánítson az Magyar Köztársaság Kômûveseinek döntéseirôl, azt azonban a testület elfogadhatatlannak tarja, hogy ennek során hozzáértését és függetlenségét kétségbe vonják..."

Budapest módra 

Az Alkotmánybíróságnak joga van ahhoz, hogy csonthülye legyen. Ha a kérdésben nincs benne az a szó, hogy költségvetés, akkor az a kérdés nem érinti a költségvetést. Ha mégis, az nem az Alkotmánybíróság hozzáértésének hibája, hanem a Sors Keze, a Világ Kegyetlensége, Jogrendszerünktôl Idegen Fátum. Nem hozzáértési hiba, hogy nem fedezték fel a Be Nem Folyó Pénzek hatását a Befolyó Pénzek Elköltésére, ez kérem nem jogászi szakkérdés, ez matematika és logika, ehhez pedig egy alkotmánybírának nem kell érteni. Sok mindenhez nem kell érteniük, ôk a szakma elitje per definitionem, ahhoz kell érteni, hogy a Szakma Elitjének miként kell lenni. Ezen túl kérem semmit nem szabad rajtuk számonkérni, ezt pedig felesleges, hiszen a definíció adott.

Megkérdôjelezhetetlenségük egyértelmû saját maguk számára, és kételkedni sem bírunk benne, hiszen ôk azok, akik az alkotmányos jogainkat leginkább ismerik. Ha az ostoba plebs ostoba fejében egy pillanatra felmerülne a gondolat, hogy tökéletességük fénye egy szemhunyásnyi idôre megcsappant, akkor azt  "a testület elfogadhtatlannak tartja".

 

Biblikus módra 

Ne csinálj magadnak önálló véleményt. Ne imádd és ne tiszteld azt; mert én, az Alkotmánybíróság, féltőn- szerető hatalmi ág vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek. De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.

Az Alkotmánybíróságnak nevét hiába fel ne vedd; mert nem hagyja azt az Alkotmánybíróság büntetés nélkül, a ki az ő nevét hiába felveszi.

 

Népszavazós módra 

K: Egyetért -e Ön azzal, hogy Önnek, mint adófizetônek joga legyen megkérdôjelezni egy, a pénzünkbôl fenntartott szervezet munkájának minôségét?

V: Kivéve a gyevi bírót

Szólj hozzá!

Címkék: politika reform kossuthter

A bejegyzés trackback címe:

https://tojas.blog.hu/api/trackback/id/tr27409394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása